Met ingang van dit jaar – 2011 – stellen wij de nieuwsbrief Fiscaal Actueel beschikbaar op onze website. Deze nieuwsbrief verschijnt vier maal per jaar, te weten: einde februari, begin mei, begin september en medio november (data onder voorbehoud).
Op deze plaats vindt u een overzicht van alle nieuwsbrieven die sindsdien verschenen zijn.

Om er zeker van te zijn, dat u op de hoogte blijft van nieuwe fiscale wet- en regelgeving, interessante rechtspraak en andere fiscale wetenswaardigheden kunt u zich aanmelden voor automatische toezending van iedere nieuwe uitgave. Wij verzoeken u vriendelijk in het kader hiernaast uw email adres in te vullen en daarna op verzenden te klikken.

Inschrijven Fiscaal Actueel

Inschrijfformulier Fiscaal Actueel
  1. Ik wil graag het Fiscaal Actueel ontvangen op onderstaand
  2. email adres:(*)


    Verkeerde of geen e-mail.

NOAB

noab_logo_smallK2 Abacus B.V. is lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Kantoren die aangesloten zijn bij NOAB behoren tot de best geïnformeerde administratie- en advieskantoren van Nederland.

RB

logoK2 Abacus B.V. is lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Doel van het RB is belangenbehartiging en ondersteuning van de belastingadviseur bij het uitoefenen en bijhouden van zijn vak.

Hoe werkt de Abacus?

telraamWilt u meer weten over de werking van de Abacus, zie hier dan onze uitleg.
Lees meer>>